Риана дари 5 милиона долара за борбата срещу коронавируса чрез

...
Риана дари 5 милиона долара за борбата срещу коронавируса чрез
Коментари Харесай

Риана дари 5 милиона за борбата с вируса

Риана подари 5 милиона $ за битката против ковид посредством фондацията си „ Clara Lionel “. Парите ще бъдат разпределени сред няколко организации – „ Direct Relief “, „ Partners In Health “, „ Feeding America “, „ International Rescue Committee “, фонда „ Solidarity Response “ на Световната здравна организация и други. Дарението ще подкрепи обезпечаването на хранителни артикули в Съединени американски щати, тестването и лекуването на Ковид-19 в Хаити, Малави и други. Също по този начин ще бъде обезпечено в допълнение защитно съоръжение за здравните служащи в лечебните заведения и диагностичните лаборатории.

„ Никога до в този момент не е било по-важно и по-спешно опазването на маргинализираните общества, които ще бъдат най-ощетени от пандемията. Ние имаме вяра, че едно от най-силните ни оръжия против вируса е готовността ни да се оправим с него. Трябва да сме няколко стъпки напред, с цел да осигурим сигурността на международните здравни служащи, които са на първа линия в битката. Сега е времето за деяние “, съобщи основният изпълнителен шеф на фондацията Джъстийн Лукас.

Риана основа „ Clara Lionel “ през 2012-а в чест на баба си и дядо си за да работи с публични организации, подкрепящи просветителни и изключителни служби в Карибския район и Средна Африка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР