Резусът (Rh) зависи от наличието по повърхността на червените кръвни

...
Резусът (Rh) зависи от наличието по повърхността на червените кръвни
Коментари Харесай

Извънземна намеса ли е отрицателния резус – фактор?

Резусът (Rh) зависи от съществуването по повърхността на алените кръвни кафези на характерна система от протеинови антигени. Ако човек има такава система, той е Rh-позитивен, в случай че не – Rh-отрицателен. По-голямата част от хората в света са с позитивни Rh.Rh факторът не визира изключително нищо в живота на индивида, като се изключи моменти на бременност и кръвопреливане. Ако е налице несъответственост на позитивните и негативните Rh фактори, ембрионът може да почине.

 s1 1 - Извънземна интервенция ли е негативния резус - фактор? (видео)
По тази причина, негативният Rh фактор наподобява на особеност в човешката еволюция. Защо природата би трябвало да сътвори подобен механизъм, който непосредствено да се намесва в човешкото възпроизвеждане?В тази връзка, Джим Марс, публицист, публицист и таен теоретик, в книгата си “Нашата окултна история – Глобалният хайлайф прикрива ли антични извънземни? ”, оповестена през 2013 година, декларира, че доста деца, родени с опашка, имат негативен Rh фактор.Марс вярвал в теорията за извънземната намеса и преглежда такива аномалии като доказателство, че извънземните се намесват в човешката ДНК.Не е известно за какво Марс прави сходен извод за връзката на резус – фактора и децата с опашки, защото няма нищо известно за научни проучвания на такива хора. Въпреки това, като цяло, това води до някои разсъждения: опашката е атавизъм (проявление на знаци от далечни предци), а даже и най-висшите хуманоидни примати – горилите, шимпанзетата и орангутаните нямат опашки. И негативният Rh фактор по някакъв метод е обвързван с това.
Много учени се придържат към теорията, че човешкият ембрион, по време на неговото развиване, минава през разнообразни стадии на човешката еволюция. Първо, ембрионът наподобява на риба и има хриле, след това опашката му пораства и замязва на дребен бозайник. След това стартират да се демонстрират признаците на приматите.Малката опашка на ембриона нараства на възраст от 4 седмици, а след към 6-12 седмици изчезва. Белите кръвни кафези я “разтварят ”. След това ембрионът към този момент може да се разпознае като малко човешко създание.

 s2 1 - Извънземна интервенция ли е негативния резус - фактор? (видео)
Факти за раждането на хора с опашки се срещат през цялата човешка история. И по някаква друга загадъчна причина, те са най-вече мъже.Често “опашката ” се назовава просто патология, тумор от мека тъкан. Но от време на време, това е същинска опашка с продълговата част на гръбнака. Такава опашка се дължи на обстоятелството, че белите кръвни кафези по някаква причина не са я унищожават в утробата. И в някои случаи, притежателят на такава опашка, даже може да я управлява, защото в опашката има мускулна тъкан и нерви.Възможно ли е цялата система на Rh фактор да е основана от някой изкуствено и съответно въведена в ДНК на хората?Основният проблем с негативния Rh фактор е, че е доста мъчно да се сътвори дете с него, защото и двамата сътрудници би трябвало да имат негативен Rh фактор. Може би това е първичната цел – да се предотврати възпроизвеждането на хора със характерен набор от данни? Тоест, да се изкоренят опашките и други ненужни неща, като еволюцията на индивида се управлява по определения път.

 s3 1 - Извънземна интервенция ли е негативния резус - фактор? (видео)
Да предположим, че съществуването на негативен Rh фактор въздейства на раждането на децата с опашки. Но, това визира и други функционалности, а за разлика от обстоятелството с опашките, това е прието като публична медицина.Известно е, че хората с негативен резус са по-податливи на бактерии и нормално имат по-слаб имунитет. А мъжете с негативен Rh фактор са по-податливи на психологични болести, алергии, анемия и постоянно страдат от чернодробни болести. И за какво с опашки се раждат най-вече мъже?В същото време, има доста лечители и шамани измежду хората с негативен Rh. Тяхната вътрешен глас евентуално е мощно развита и имат доста антични подсъзнателни инстинкти.Американският публицист Брад Стайгър (Brad Steiger), който стана прочут с книгите си за извънземните и чудовищата, също изследвал загадката на негативния Rh фактор и непосредствено наричал такива хора – резултат на извънземна интервенция. Според неговата доктрина, тези хора евентуално са хибриди сред човешки примати и извънземни.Стайгър задава риторичния въпрос: “Защо всички примати имат позитивен Rh фактор, а дребен % от хората имат негативен резус? ”И учените към момента нямат отговор на този въпрос …

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР