Резултатите от трите ареста са на път да занулят резултатите

...
Резултатите от трите ареста са на път да занулят резултатите
Коментари Харесай

Мая Манолова нападна Рашков, че реанимира ГЕРБ и съсипа Петков: Безпомощен е, редят схеми“

„ Резултатите от трите ареста са на път да занулят резултатите от тригодишна борба, на митингите на хората. Не знам какво са очаквали от Министерство на вътрешните работи и превителството. Реанимират ГЕРБ и Борисов на политическата сцена ”. Това съобщи Мая Манолова, водач на „ Изправи се! БГ ” по Българска национална телевизия, като разяснява задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова в четвъртък вечерта. ГЕРБ е в контраофанзива, добави тя.

„ Не знам на какво са разчитали ръководещите, те изгубиха и осведомителната война. Не могат да чакат подпомагане от прокуратурата, това е ясно, само че трябваше да го знаят. Още повече, че правосъдната промяна въобще не е почнала – не е закрито спецправосъдието, измененията в КПКОНПИ  – няма импортиран законопроект ”, сподели Манолова.

С тези дейности ръководещите са изгубили и осведомителната война, като не са съобщили на обществото какви са обвиняванията, за какви закононарушения има подозрения, някакви обстоятелства и нови доказателства, като отчета на АДФИ, който демонстрира, че има вреда в бюджета за над 500 млн. лева

„ Големият ми укор за 100 дни на кабинета е, че забавиха правосъдната промяна. Ако изтърван самодейността, опозицията ще я поеме. „ Правителството показва беззащитност  по отношение на рецесиите, неявяване от действителните проблеми на хората. Кабинетът се размина от дневния ред на хората. Не могат да се оправят с рецесиите, които се сипят от всички страни. Хората желаят това ръководство да се оправи, само че оценката не е висока ”, сподели още Манолова.

Социалната политика на държавното управление е неуспех , безапелационна бе тя. Тя посъветва Петков да поговори с гръцкия министър председател по какъв начин е съумял да отдели пари за обществени заплащания.

„ Хората чакат не агитация, а дейности и резултати. Една от главните неточности на това ръководство е парцелирането на властта сред обособените партии, феодализирането ѝ ”, акцентира лидерката.

„ Естествено, когато пропагандата е на напред във времето, тя няма да изпълни хладилниците на хората. Гърция дава 1, 5 млрд за поддръжка на жителите, а ние 1, 1 млрд евро да се бори с сякаш продоволствената сигурност. Зад това прозира голяма скица ”, изясни Манолова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР