Резултатите от референдумите в Украйна дават възможност на президента Владимир

...
Резултатите от референдумите в Украйна дават възможност на президента Владимир
Коментари Харесай

Бивш военен министър: Русия трябва да разбере, че няма как да спечели тази война

Резултатите от референдумите в Украйна дават опция на президента Владимир Путин за разгръщането на война, само че този път защитна, а не нападателна.

Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ някогашният боен министър Николай Свинаров. По думите му не е изключено в тази обстановка съветският държавен глава да употребява разнообразни типове оръжия, в това число и нуклеарни такива.

„ Нe е допустимо да няма операции, тъй като съотношението на популацията не дава отговор на показаните резултати от референдума “, разяснява той оповестените резултати от „ допитванията “ в окупираните територии на Украйна.
В края на краищата Русия се оказа в тежко положение, което никой по света не е очаквал, с оглед опциите на съветската войска за противопоставяне на отбраната на Украйна.
Николай Свинаров, някогашен боен министър (2001 - 2005)

Според някогашния боен министър мобилизацията в Русия ще докара до повече повече жива на терен.

„ Украйна получи значима и основна помощ от своите западни сътрудници като въоръжение и техника и това ѝ даде преимущество в последния месец “, уточни Свинаров.

По думите на някогашния боен министър в възможни мирни договаряния Русия ще държи на признание на новоприсъединените посредством референдуми украински територии.

„ Действително би трябвало да се откри време и посока, в която по едно и също време с цялата суровост и старания, ориентирани срещу президента Путин и съветското управление, да се откри и опция за предоставяне на някакъв късмет за договаряния. В някои от позициите би трябвало да се направи компромис и от двете страни “, счита Свинаров.

Според него е въпрос на дипломация да се почисти статутът на окупираните все още от Русия територии.

„ Да се направи една точна оценка на подписаните преди този момент контракти, които бяха едностранно нарушени от Русия и на тази база да се откри опция или за някакво обособяване с необикновен статут на тези територии, или разделянето им “, предложи Свинаров.

Той не чака директна военна интервенция на Съединени американски щати в Украйна. 

„ България би трябвало да обясни своята позиция и да разбере кой е българският народен интерес “, разяснява Свинаров позицията на България.
За русофилите в България националният интерес да се слушаме какво прави Русия. За русофобите – тъкмо противоположното.
Николай Свинаров, някогашен боен министър (2001 - 2005)

По думите на Свинаров в България продължава да има забележителна част от популацията, която не по културни и етнически правила, а по-скоро около интерес и примирие продължава да демонстрира русофилство по-голямо от нужното.

„ България би трябвало да се причисли към позициите на Организация на обединените нации и Европейски Съюз. Ние би трябвало по един по-достоен метод политически и военно да заемем нашето място “, уточни някогашният вонен министър.

Според него към днешна дата не можем да разчитаме на съветските енергийни източници, тъй като те не са сигурни и се употребяват политически от Русия.

Освен усилване на глобите против Русия, по думите на някогашния военния министър би трябвало да се търси и механизъм, с който президентът Путин да бъде стимулиран да застане на масата на договарянията.

„ Очевидно сходна война няма по какъв начин да свърши без дипломатическата част и договарянията “, означи Свинаров.

„ Изключително значимо е Русия да разбере, без значение от негативите за съветското управление от това, че тази война няма по какъв начин да бъде извоювана от Русия “, акцентира той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР