Резултатите от първи тур на местните избори показаха, че ДПС

...
Резултатите от първи тур на местните избори показаха, че ДПС
Коментари Харесай

ДПС погребаха ,,Промяната“: Народът реши – ние сме втората политическа сила! Довериха ни се

Резултатите от първи тур на локалните избори демонстрираха, че Движение за права и свободи е във напредък и че хората ни дадоха своето доверие, тъй като ние сме надеждни, сигурни и предвидими във властта. Това съобщи съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в специфична позиция, публикувана от пресцентъра на Движението.
Движение за права и свободи излезе като победител след тези избори, на които гласоподавателите ни отредиха мястото на втора политическа мощ на национално равнище, акцентира Пеевски.
Благодаря на структурите за напъните и всеотдайна работа в предизборната акция. Благодарение на мобилизацията на партийните органи, Движение за права и свободи надгради своите резултати от предходните локални избори през 2019 година и ще съставлява всички своите членове и симпатизанти в локалните парламенти с 964 общински съветници и болшинство в общинските препоръки на 45 общини, сподели още Делян Пеевски.
Той заяви, че на първия тур в локалните избори на 29 октомври 2023 година Движение за права и свободи има извоювани 37 кметски места в общини, а в още 5 общини взе участие в локални обединения, чиито претенденти са определени. Кметовете на обитаеми места от Движение за права и свободи са 845.
Повишаването на нашето посланичество в локална власт ще докара до благоприятни условия за повишение на благосъстоянието на хората от нашите общини и съвременен образ на градовете и селата в взаимната работа с централното управление и парламентарната група на Движение за права и свободи, показва Делян Пеевски.
„ Общините, ръководени от Движение за права и свободи, имат цялата ни поддръжка на национално равнище за реализация на своите предпочитани планове, привличане на вложители и възстановяване на бизнес средата, повишение на стандарта на живот на хората.
Ще потвърдим, че моделът за ръководство на Движение за права и свободи в локалната власт значи съвременни европейски общини, които се развиват, от които младежите не бягат, и всички хора живеят почтено “, декларира Делян Пеевски.
И се обръща към деятелите и симпатизантите на Движение за права и свободи там, където и идната неделя следва да изберат своите кметове: „ Имате нашата поддръжка, бъдете спокойни и уверени, имам вяра в триумфа ни и на идните балотажи в Дулово, Тутракан, Николаево, Велики Преслав и Никопол “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР