Резиденшъл парк София е вторият мащабен проект на групата Линднер

...
Резиденшъл парк София е вторият мащабен проект на групата Линднер
Коментари Харесай

"Резиденшъл парк София" - мащабен жилищен комплекс от затворен тип у нас

" Резиденшъл парк София " е вторият огромен план на групата " Линднер " в България след " Бизнес парк София ". Той съставлява жилищен комплекс, състоящ се от многофамилни, еднофамилни и редови къщи, личен парк, комерсиална зона и офисни площи. Това е първият по рода си в тези мащаби жилищен комплекс от затворен вид в страната. Комплексът реализира визията за " град в града ", където хората могат да живеят, работят, почиват, пазарят и спортуват на едно място. Създаден е с цялостна идея и с мисъл за фамилията. Обединява комфортната и сигурна жилищна среда, комфорта на работното място и естествената непосредственост с природата.
" Резиденшъл парк София " се намира в крайната южна част на столицата - в подножието на Витоша, и в непосредствена непосредственост до " Бизнес парк София ", като жк " София парк " е административното име на комплекса.

Високото качество на вложените материали и прецизността на осъществяване вършат комплекса неповторима по рода си жилищна среда. Благодарение на своята функционална и добре премислена инфраструктура, чудесно местонахождение и професионално ръководство " Резиденшъл парк София " е елементарно наличен и подсигурява сигурност, комфорт и висок стандарт на живот за цялото семейство. Сред главните характерности на комплекса са ниското застрояване на постройките на не повече от три надземни равнища, богатото озеленяване, отлична вътрешна и външна инфраструктурна обезпеченост, сигурност и професионално ръководство и поддръжка.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики

Фаза 1 на " Резиденшъл парк София " бе въведена в употреба през 2009 година Състои се от към 380 жилищни единици в жилищната и комерсиалната си част, измежду които богато многообразие от дребни и огромни жилища в многофамилни, редови и еднофамилни къщи.

Фаза 2 и 3А съставляват следващи разширения на комплекса, а сега тече строителството на Фаза 3Б и следва строителството на последната Фаза 3В, с което комплексът ще бъде изцяло построен и приключен, населяван от над 2500 души. Уникално допълнение към комплекса е комерсиалната зона, имаща за цел да предложи оптимално комбиниране от услуги - офиси и търговски площи, измежду които басейн и състезателен център, детска градина, заведения за хранене и кафенета, магазин, стоматологичен кабинет, салон за хубост, пощенски офис, химическо почистване и други

" Резиденшъл парк София " вкара нови стандарти в бранша на недвижимите парцели. Той придаде на строителството една значима добавена стойност - мисъл за фамилията. С този план вложителят осъществя една по-добра среда на живот за доста фамилии и освен това - комфорт, сигурност и успокоение. Параметри на плана
· Общо РЗП - 150 000 кв.м
· Озеленяване - 144 000 кв.м
· Паркиране - подземни гаражи, външни паркоместа и буферни паркинги
· Период на строителство 2006 - 2023 година
До момента компанията " Линднер " е вложила в България повече от половин милиард лв., което я прави един от най-големите вложители в страната. Успоредно със строителството на Фаза 3Б и планирането на Фаза 3В от " Резиденшъл парк София " компанията развива и работи по строителството на своя нов план - " Резиденшъл парк Лозен ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР