Резервите се впуснаха в безмилостна битка един срещу друг на

...
Резервите се впуснаха в безмилостна битка един срещу друг на
Коментари Харесай

Обрат! Изненадваща рокада в Игри на волята

Резервите се впуснаха в безмилостна борба един против различен на Арената на “Игри на волята: България ”. Изходът на играта дефинира кое ще бъде новото попълнение в племето на Непобедимите. Алекса потвърди своите личностни качества и победи с голяма преднина пред останалите. Неговото решение обаче изненада всички – той даде визата си за огромната игра на Веселина в подмяна на 100 гроша за себе си, 100 гроша за обичаната си Елица и имунитет в идния съвет на Резервите.

Под нощното небе капитаните Георги, Лефтеров и Виктория премериха своите умения за баланс и редене на кубчета върху везна. Двамата мъже станаха подготвени по едно и също време, само че кулата от кубчета на Лефтеров се срути. По този метод Георги се трансформира в победител и беше изправен пред алтернативата дали да зарадва племето си с преимущество в утрешната номинационна борба, или да избере повече от примамлива премия за себе си – да бъде постоянно утолен и с 50 златни гроша по-богат. Георги избра персоналното преимущество, което подсигурява, че всеки ден ще получава закуска, обяд и вечеря, без значение от територията, на която се намира.
-->
Непобедимите бяха мощно сюрпризирани от появяването на Веселина в Резиденцията. Липсата на Алекса провокира сълзи в очите на Елица и спорни отзиви измежду останалите. Веселина се трансформира в новобранец и сигурен обект за номинации още със стъпването си при тях, което разгорещи пристрастеностите сред съотборниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР