Революция в Италия. За първи път жена ще коментира финалния

...
Революция в Италия. За първи път жена ще коментира финалния
Коментари Харесай

Революция! Жена коментира в Италия финала на европейското

Революция в Италия. За първи път жена ще разяснява финалния мач на европейското по футбол.

Мъжките пристрастености пред екрана ще нажежава 48-годишната Катя Сера. Тя ще разяснява яростния дуел на терена по първи канал на италианската телевизия РАИ.

Финала сред Италия и Англия е на стадион „ Уембли ” в Лондон.

Шансът на Сега се появи, откакто и двамата титулярни коментатори на италианската национална телевизия се оказаха инфектирани с Коронавирус, по този начин както и част от техническия екип на РАИ. Единият от главните коментатори – Алберто Римедио, който е инфектиран с вируса, сега е под карантина в лондонски хотел. Той освен че няма да може да разяснява за РАИ, а на всичкото от горната страна ще бъде заставен да гледа мача по Би Би Си, тъй като в хотела не се хваща италианска телевизия.

„ Още не мога да допускам. Никога не съм си мислела, че мога да разясня мач на Италия, а да не приказваме за край. Ако ми го бяха споделили преди няколко дни, нямаше да допускам. Съзнавам, че всичко това става поради нещастието на други и скърбя за това, само че изпитвам чест и признателност ”, сподели Катя Сера пред в. ”Кориере каузи сера ”.

Катя Сера е родена в Болоня. Тя е някогашна футболистка и треньорка по футбол за дами. Започва да играе с женския тим на Болоня на 13-годишна възраст, след което продължава кариерата си в „ Б ” групата. По-късно обаче взема решение да остави кариерата на футболистка и да я смени с тази на треньорка.

Катя Сера е телевизионна коментаторка на футболни мачове, само че също и съветничка в Италианската футболна федерация. Освен това е и треньорка на националния тим по футбол на парламентаристките.

Сера ще разяснява финала на Евро 2020 дружно със Стефано Бидзото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР