Революция в имиграционната политика след излизането на Великобритания от Европейския

...
Революция в имиграционната политика след излизането на Великобритания от Европейския
Коментари Харесай

Тереза Мей обеща революция в имиграционната политика след Брекзит

Революция в имиграционната политика след излизането на Англия от Европейския съюз (Брекзит) даде обещание министър председателят на Обединеното кралство Тереза Мей, съобщи Скайнюз.

"Като напуснем блока през февурари 2019 година, ние ще променим коренно метода на приемане на служащи и чиновници от други страни. Новата система един път вечно ще постави завършек на свободното придвижване на европейските жители в нашата страна ", съобщи стопанката на Даунинг стрийт 10 в официално съобщение, представено от Българска телеграфна агенция. "Това ще бъде система, основана на квалификациите на служащите, а не на произхода им. Тази система ще бъде обърната към целия свят и ще притегля хора с такива професионални умения, каквито са ни нужни ", добави английският министър председател. По нейните думи новата система ще разреши да се редуцира броят на нискоквалифицираните имигранти и ще помогне на Англия да понижи имиграцията до устойчиви равнища.

Тереза Мей ще опише в детайли новата система в тирада, която ще произнесе на следващия ден на конгреса на Консервативната партия в Бирмингам.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР