Ревност между съпрузите Стоянка и Васил довела до жестокото убийство

...
Ревност между съпрузите Стоянка и Васил довела до жестокото убийство
Коментари Харесай

Ревност между съпрузите Стоянка и Васил довела до жестокото убийство на родителите на жената

Ревност сред съпрузите Стоянка и Васил довела до жестокото ликвидиране на родителите на дамата в Маноле Атанаска (57) и Иван (61), мълвят съседи, написа " 24 часа ". Според тях в основата май стояла 19-годишната Тодорка - работничка в магазина на убитите тъстове. 

Васил считал, че родителите на Таня я настройват против него и по тази причина решил да се саморазправи с тях.

 

Както съобщихме по-рано, тази нощ той влетял в дома им и ги прострелял с противозаконна ловна пушка, ранил брата на жена си Танчо и най-после се самоубил.


Таня и Васко се караха постоянно, дамата от време на време бягаше при родителите си, настояват в махалата, наричайки я " Гръцкият квартал ", защото доста от жителите й са били на гурбет в южната ни съседка и си построили къщи сходни на гръцките. Мнозина не могат да си обяснят по какъв начин по този начин безгрижно се лишават човешки животи.


" Богати и свестни хора са Атанаска и Иван, чийто прякор е Гълъба. Още от зората на демокрацията имат магазин за хранителни артикули и барче. Гълъба даже купи къща в българската част на селото, покрай стадиона ", описват локалните.

 

Убитите съпрузи имали приблизително особено обучение - нещо, с което малко хора от малцинствата в тези години са се сдобивали.
" Балдъза и зет ми бяха. По-добре мен да беше гръмнал ", тюхка се 57-годишният Йордан Христов.


Съседи не крият, че Васил и Стоянка се карали на обществени места. Засичали ги да си приказват на " висок звук ", само че нищо не излизало отвън фамилията.
На улица 28-а в Маноле, където са къщите на двете фамилии, разказват Васил като спокоен човек и даже веселяк. Занимавал се със строителство. Със Стоянка били дружно от 20 години, само че поради свадите ту се разделяли, ту отново се събирали. В последната седмица преди съдбовната нощ били скарани.
Бащата на Васил е бил духовник в Маноле, само че умрял от дълго време. Майка му Стоянка работи в мандрата и има втори брак с две природени деца.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР