Ревност е главната движеща сила в чувствата, действията и решенията

...
Ревност е главната движеща сила в чувствата, действията и решенията
Коментари Харесай

Ревност в „Света Анастасия“

Ревност е основната движеща мощ в възприятията, дейностите и решенията на героите в „ Откраднат живот “ тази седмица. Две красиви дами – героините на Неда Спасова и Яна Титова – ще пакат на муден огън също толкоз красивия доктор Карагьозов на Владо Карамазов. Междувременно той ще се изправи пред личната си алтернатива и комплицираните връзки с Кая и сътрудниците му. Близкото му другарство с Цвети ще провокира разнообразни полемики и даже обвиняване за персонален претекст в лечението на пациент, както и директни питания от сестра Райкова, която ще се опита да обясни обстановката.

Още любовни афери, разочарования и осуетени планове ще направляват персонажите и ползите в „ Света Анастасия “ тази седмица. С помощта на доктор Хинова Кунка /Здрава Каменова/ ще се престраши да признае, че е изгубила мозъка си по доктор Пенев. Без да подозира, тя ще се окаже в същинска конкуренция с Юлия, която ще бъде по-директна от всеки път в желанията към основния участник в последния й медиен план. Големият въпрос е дали Пенев ще направи стъпка към доктор Атанасова или ще се поддаде на чара на новия PR експерт.   

Д-р Марио Ковачев /Велислав Павлов/ пък е твърдо решен да направи проучвания за репродуктивни проблеми, с цел да обясни дали той може да стане татко на по този начин мечтаното от доктор Огнянова дете. Контрастите ще завладеят оптимално и много истеричната в последно време лекар Чилингирова /Любомира Башева се оправя доста добре/, която ще доближи своя лимит, а избавител ще се окаже специфичен човек от „ Света Анастасия “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР