Ресторантьор от Разградско прекръсти заведението си Парламента, за да се

...
Ресторантьор от Разградско прекръсти заведението си Парламента, за да се
Коментари Харесай

Цирк. Кръстиха ресторант Парламента, за да се влиза

Ресторантьор от Разградско прекръсти заведението си " Парламента ", с цел да се влиза без документ. Петър Цонев-Пешо Леса сподели, че не е изгубил възприятието си за комизъм и правдивост.

В ресторанта на фамилния му хотел " Петров хан " в Пороище, който към този момент се споделя " Парламента ", има специфичен транспарант с публикация към клиентите, че вътре се влиза както в Народното събрание – без документ, написа razgrad.com.

" Не може по този начин – въведените противоепедимични ограничения са наложителни за всички, а националните ни представители да не ги съблюдават! ", безапелационен е Пешо. Според него недообмислените решения пречат на него и сътрудниците му в сектора. Той недоумява по какъв начин така ще забраниш на индивида да влезе някъде, където му е уютно, прелестно и вкусно.

В същото време Петър Цонев е безапелационен, че ограниченията против COVID-19 би трябвало да са още по-радикални – със наложителна имунизация. Той самият и хората, наети в комплекса, са в тази група.

Транспарантът ще стои до момента в който Световната здравна организация разгласи, че пандемията е свършила, дава обещание Пешо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР