Ресторант, посветен на легендарната италианска актриса София Лорен, ще отвори

...
Ресторант, посветен на легендарната италианска актриса София Лорен, ще отвори
Коментари Харесай

София Лорен: Часовете, които прекарвах в месене, пържене и печене бяха едни от най-щастливите в живота ми

Ресторант, отдаден на именитата италианска актриса София Лорен, ще отвори порти в Хонгконг.

Sophia Loren House е първият ресторант на веригата отвън Италия и ще проработи в средата на април в квартал Ванчай в Хонконг в постройка, която е културно-историческо завещание.

Пространството ще бъде отдадено на Италия от 60-те и 70-те години на предишния век, епохата на кино лентата на Федерико Фелини La Dolce Vita, както и на върха на филмовата кариера на София Лорен. Ресторантът, както и останалите четири в Италия, е планиран от италианския проектант Иво Мария Рентаели, който е избрал за декорация доста творби на изкуството на тематика “София Лорен ".

Всеки етаж ще предлага разнообразни оферти за храна - на приземния ще бъде неаполитанската пицария, на първия има италиански ресторант с морски блага и типичен ястия. Третият етаж разполага с ретротематичен дансинг от 70-те години, а на покрива има коктейл-бар, написа " Телеграф ".

" Никой режисьор не е съумял да ме накара да съблюдавам диета – а часовете, които прекарвах в кухнята в месене, пържене и печене, бяха едни от най-щастливите в живота ми. Когато ме помолиха да основа верига от заведения за хранене в моя чест, с наслада се съгласих на това прелестно премеждие и съм горда, че съм част от група надарени неаполитанци, които желаят да изнесат истината за нашата кухня в света “, споделя актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР