Илия Илиев е новият председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители

...
Илия Илиев е новият председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители
Коментари Харесай

Илия Илиев е новият председател на ИДЕС

Илия Илиев е новият ръководител на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС). Той е определен с гласоподаване след провелото се Общо заседание през миналата седмица, оповестява организацията.

Илиев е квалифициран експерт-счетоводител, член на ИДЕС от 1999 година Бил е ръководител на районната организация на Института във Варна (за мандатите 2002 – 2004, 2014 – 2017). През миналия 4-годишен мандат той заемаше поста на зам.-председател на УС, като е взел участие в ръководството на института и в 3 предишни мандата. Илия Илиев наследява поста си от Бойко Костов, който е управлявал ИДЕС общо 3 мандата.

ИДЕС би трябвало да се ръководи със знанията, опита и поддръжката на всички негови членове! “, споделя Илия Илиев след избора, като това е и едно от водещите послания, с които завоюва доверието на сътрудниците си.

Новият ръководител на ИДЕС е приключил Икономическия университет – Варна, компетентност „ Счетоводство и надзор ”, а в този момент е съучастник и шеф в „ Приморска одиторска компания ” ООД. В началото на професионалния си път е работил като основен счетоводител и учител по счетоводство и одит в Икономически университет – Варна (1995 – 2004) и ВСУ „ Черноризец смел “ (2004 – 2009).
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР