Respawn Entertainment разкриха през миналата седмица продължение на Star Wars

...
Respawn Entertainment разкриха през миналата седмица продължение на Star Wars
Коментари Харесай

Анонс на Star Wars Jedi: Survivor

Respawn Entertainment разкриха през предходната седмица продължение на Star Wars Jedi: Fallen Order от 2019. Името на новата игра е Star Wars Jedi: Survivor. Играта излиза през идната година за платформите на PlayStation 5, Xbox Series X|S, както и за лични компютри.

Действието в Star Wars Jedi: Survivor се развиват пет години след тези в Star Wars Jedi: Fallen Order и ще се срещнете за следващ път с Кал Кестис и правилния му другар, дроидът BD-1, които се пробват да оцелеят в битката си със силите на Империята. Подобно и на първата игра, работата по играта ще се управлява от Стиг Асмусен.

За продължение на Star Wars Jedi: Fallen Order научихме при започване на тази година, когато Electronic Arts и Disney оповестиха продължение на съдействието си с подготовката на три нови игри от вселената на „Междузвездни войни“: стратегическа игра, FPS шутър и към този момент разкритото продължение на Star Wars Jedi: Fallen Order.

В изявление за формалния уебсайт на Star Wars, Асмусен разказва играта, като прекарване, което ще е обусловено от духа на тайнственост и опасност.

„Всичко в играта ще е ориентирано към тематиката за оцеляването. Ето за какво и се споделя Jedi: Survivor. Задават се мрачни времена и Кал и неговия екип вършат всичко допустимо, с цел да останат живи. Това включва също по този начин и да се свързвате с хора, които в едни други времена, биха били счетени за неприятели. Част от това е загатнато в трейлъра“, Асмусен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР