Решенията за край на епидемичната обстановка се основават на обективи

...
Решенията за край на епидемичната обстановка се основават на обективи
Коментари Харесай

Проф. Михайлов: Край на истерията заради COVID-19


Решенията за завършек на епидемиологичната конюнктура се основават на обективи ограничения. Направих информация и открих, че в цяла Европа ограниченията отпадат. Това е един предстоящ от цялото човечество миг. Две години се сблъсквахме с това тестване. Ние последователно се разделяме с това тежко тестване, подбудено от COVID-19. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната комисия по опазване на здравето проф. Георги Михайлов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31132
„ Аз се преценявам с рекомендациите на Министерство на здравеопазването. Важното е, че се разделяме с всички компликации, които се породиха от пандемията. Това е завършек на нервността, не на пандемията. Радвам се за цялата нация. Ние ще тръгнем още веднъж напред, спокойни, че огромната опасност, която се прокламираше, че COVID-19 в чумата на 21 век завърши “, акцентира проф. Михайлов.

Той уточни, че поради суматохата около пандемията е довела до растеж на самоубийствата и тревогата в младите. Затова той приветства непродължаването на епидемиологичната конюнктура у нас.

По думите му резултатът от носенето на маска е нулев. „ Въпросът е не да се хващаме гуша за гуша, а да се имунизираме, тъй като единствено по този начин ще понижим броя на заболелите “, предвижда той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР