Решението за изграждането на нов завод на Фолксваген в Турция

...
Решението за изграждането на нов завод на Фолксваген в Турция
Коментари Харесай

FAZ: Решено! Volkswagen избра Турция

Решението за построяването на нов цех на Фолксваген в Турция към този момент е взето, оповестява организация „ Ройтерс ", базирайки се на немския вестник „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг " (FAZ). Според тази вест, Надзорният съвет на концерна към този момент е одобрил инвестицията, като решението може да влезе в действие всеки миг, а договорите могат да бъдат подписани още идната седмица, отбелязва novini.bg.

FAZ се базира на вътрешни източници в концерна и написа, че остава да се уточнят някои последни детайлности от контракта, в това число някои данъчни въпроси. За тези детайлности неотдавна разговаряха шефът на концерна Херберт Дийс и турският президент Реджеп Тайип Ердоган. Източникът на вестника споделил буквално: „ Намираме се на последната права, в този момент единствено остава да доизгладим контракта. "

Очаква се Надзорният съвет на Volkswagen да разиска тематиката и на съвещанието си в петък (27 септември), само че откакто контрольорите на концерна към този момент са удостоверили решението, идната седмица евентуално ще бъдат изпълнени последните нужни условия и договорът ще бъде подписан, написа FAZ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР