Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това

...
Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Решението на Цветанов бе най-логичното

Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това съобщи в студиото на Още от деня политическият анализатор проф. Михаил Константинов във връзка оповестеното през днешния ден решение от Цветан Цветанов да напусне Народното събрание.

,,В парламентарен аспект той просто ще бъде заместен. Загубата в тази ситуация е в неговия опит като парламентарист, което може би ще заскърца кворума. Да, Цветанов позволи неточности, само че не приказвам за жилищата му- Говоря за историите с преференциите, с опрощаването на задълженията на вероизповеданията'', уточни специалистът.

,,От друга страна в този момент ще има повече време да работи по организацията на изборите. Какъв ще е резултатът, следва да видим'', сподели още проф. Константинов.

,,Вижте, цялото управление на Българска социалистическа партия е с евтини жилища, т.е. същата работа като при ръководещата партия. Има обаче нещо друго - при тях лидер на листата е човек със свален имунитет. На процедура ние изпращаме народен представител със свален имунитет, което до момента не се е случвало в историята на европейските избори'', разяснява той.

Според проф. Константинов е здравословно, когато една партия минава през сходни разтърсвания, тъй като натрупа повече опит в политиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР