Решението на нашенски водач показа чудото на родната приложна креативност

...
Решението на нашенски водач показа чудото на родната приложна креативност
Коментари Харесай

Българската инженерна мисъл шокира Мрежата СНИМКА

Решението на нашенски лидер сподели " чудото " на родната приложна креативност и шашна Мрежата. Част от бутилка се мъдри на мястото, където би трябвало да стои задния стоп на кола. Пластмасата е боядисана в алено - цветът на въпросното МПС, а наподобява приспособнението би трябвало да прави функционалността на изчезналото устройство. За гледката споделя жена, натъкнала се на хитроумното решение някъде по улиците на България.  " Чудото " на българската инженерна мисъл! Видяно някъде в Сливен, написа Десислава К. Тя популяризира фрагмента в група във Фейсбук на Сливен, където случая предизвика вълна от реакции. Някои са възхитени от решението на лидера, други считат, че по този начин машината е неизрядна, не липсват и мнения, генерализиращи за качеството на живот в България.

 Хората са разграничени в позициите си, а някои не не помнят да си напомнят и националната мъдрост. Вижте мненията на сливналии:  " Много занимателно! Човекът може да няма опция да си подмени стопа. Не всички са баровци. Не виждам причина за подбив ", написа Нели Т.  " Този стоп е 50-60 лв.. Опасно е с такава туба. Като няма пари за стоп да тръгне пешком. За тлъста санкция е, не за съжаляване ", счита Стоян Ц.

  " Сиромах човек-жив демон ", напомня сливналийка остаряла мъдрост.  " Така е българинът! И в тоалетната лафка ще отвори, изобретенията са му в ЕГН ", написа Галина Т.  " Ами на за всичко го бива българина няма неприятно в такива условия живее. Да развива креативноста си ", отбелязва Славянка Т.  " Че то по-хубаво от истинския стоп! Евала на индивида! ", пиеш Собиески С.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР