Решението на Изправи се БГ! Ние идваме! да не ни

...
Решението на Изправи се БГ! Ние идваме! да не ни
Коментари Харесай

От ИБГНИ ни предадоха! Кандидатурата на Илиев няма да я оттеглим

Решението на " Изправи се БГ! Ние идваме! " да не ни поддържа е изменничество, тъй като твърдяха, че са сякаш партия на митинга. Всичко беше декларирано и контрактувано с трите политически партии в лицето на ИБГНИ, Демократична България и Българска социалистическа партия за правосъдната промяна, за озаптяването на основния прокурор, преизчисляването на пенсиите. И в този момент, не подкрепяйки тези неща, те просто няма да се случат, тъй като една от така наречен партии на митинга съобщи тези претенции и протестиращите, с което блокираха целия развой. Това съобщи пред БТВ зам.-председателят на Политическа партия " ИТН " Тошко Йорданов. 

Той бе безапелационен, че от партията няма да отдръпват кандидатурата на Петър Илиев като вътрешен министър.

" Петър Илиев е в действителност прелестен правист. Той е един от дребното в тази страна, които са печелили каузи против Конституционния съд. Нормално е да е по-емоционален, откакто му сринаха репутацията в последните седмици. По-важното е какво е споделил. Петър Илиев е един от нас, въпреки да не е член на партията. Той беше юридическото ни рамо, когато правехме референдума ", разяснява Йорданов и добави, че не вижда никакъв проблем, че има юридическа адвокатска фирма.

,,Това, че е почетен консул не води до последици, той няма юридическа стойност, няма връзки с Барбадос. Важното е какви професионални качества има``, сподели още той и акцентира на няколко пъти, че Барбадос не е офшорна зона.

По тематиката с плагиатството Тошко Йорданов попита за какво доцент Киселова е мълчала в продължение на шест години и уточни, че в случай че има плагиатство, то би трябвало да бъде потвърдено в съда и едвам тогава от Има Такъв Народ ще размишляват по какъв начин да действат с Петър Илиев.

Заместник-председателят на Има Такъв Народ още един път подсети, че в случай че в сряда не получат поддръжка, просто няма да ръководят.

Относно новата си визия (подстриган е нула номер - б.р.) Тошко Йорданов заяви, че решението да се подстриже гола глава е негово персонално решение.

" Какво е посланието всеки може да ревизира в интернет, с цел да разбере за какво сме се подстригвали гола глава обратно в годините ", посочи Йорданов.

Според депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, Петър Илиев е човек със семейство, морал и достойнсто и против него " няма нищо потвърдено ".

,,Защо се шуми към Петър Илиев и Има Такъв Народ? Защото не им дадохме от баницата``, означи още Балабанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР