Това е един лицемерен парламент и ако някой носи персонална

...
Това е един лицемерен парламент и ако някой носи персонална
Коментари Харесай

Христо Иванов носи персонална вина да няма редовен кабинет

Това е един двуличен парламент и в случай че някой носи лична отговорност, че няма държавно управление, това е Христо Иванов. Това съобщи ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов в декларация от името на парламентарната група.

,,Този парламент не излъчи държавно управление. Факт. Защо? Защото всички политически партии в тази зала - " Изправи се ", " Демократична България ", ГЕРБ, Българска социалистическа партия ясно обявиха, че няма да ни поддържат. Движение за права и свободи мълчаха. Заради това няма държавно управление. Всички приказки пред камерите що се отнася до дясната страна на залата и Българска социалистическа партия, че имаме общи цели и сме ги договорил, се оказа, че няма никакво значение, откакто те желаеха пероснален надзор върху бъдещото държавно управление. Този личен надзор беше пожелан от Христо Иванов ", добави Тошко Йорданов.

Той изясни, че това е станало пред четири индивида в стаята на " ИТН ".

По думите му двете комисии, които са съумели да се провеждат, са били Правна и Бюджетна и, в случай че не са били ръководителите от Има Такъв Народ, и това, което е приключил 46-ият парламент, е нямало да бъде реалност.

" Това е един двуличен парламент, който стана явен пред всички ", уточни още Тошко Йорданов и изрази вяра идващият парламент да бъде по-малко двуличен.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ съобщи, че президентът Радев ще завоюва втори мандат, тъй като който се изправи против ГЕРБ - печели.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР