Утре ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде част

...
Утре ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде част
Коментари Харесай

Утре ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде в листите на ИТН

Утре ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде част от листите на " ИТН " за предварителните избори на 11 юли. Това съобщи пред БНР Тошко Йорданов, заместник-председател на " ИТН ".  

Той акцентира, че политическата мощ няма да прави коалиция с " партиите на статуквото - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или с подкрепящи партии на ГЕРБ ".  " Вариантите са всевъзможни. Спрямо резултати от изборите ще постъпим вярно.... Ако българският народ желае да бъде изчегъртан моделът на ГЕРБ, дано да излезе и да гласоподава ", сподели той.

Тошко Йорданов изясни, че партията има проекти за деяние, само че те ще станат ясни, откакто се видят резултатите от вота през юли.

" Може да се каже, че българското гражданско общество и Съединени американски щати са сътрудници на полето на демокрацията, мненията им съответстват.  са по-късно, което направи българското общество ", разяснява още той. 

Йорданов акцентира, че информацията за глобените лица е имало и в българските медии, само че формалните органи са се правили, че това не се случва.

В коментар за работата на служебното държавно управление, заместник-председателят на Има Такъв Народ даде висока оценка на министрите на стопанската система - Кирил Петков, на финансите - Асен Василев и на вътрешните работи - Бойко Рашков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР