Решението да предоставим военно-техническа помощ на Украйна показа неумение за

...
Решението да предоставим военно-техническа помощ на Украйна показа неумение за
Коментари Харесай

Стефан Янев: Военно-техническата помощ за Украйна раздели обществото

" Решението да предоставим военно-техническа помощ на Украйна сподели неумение за политически разговор и връзка с гражданското общество. От самото начало на войната се постановиха разнообразни видове говорене без ясна логичност във връзка с българския интерес къде и по какъв начин ще бъдем наранени след взимането на решение ".

Това сподели някогашният длъжностен министър председател Стефан Янев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия. " Най-големият резултат от него е, че обществото е разграничено. Всичко това на фона на изнервеността на българина и чувството за непредсказуемост мисля, че бе с много отрицателен нюанс в публичния живот ", добави Янев, който през днешния ден събра Инициативния комитет за основаване на партията " Български напредък ".

" Партийният план не е ориентиран към този или оня гласоподавател. Българските жители не са закрепостени към нито една партия и могат да създадат своя свободен избор ", отговори някогашният консултант на президента Румен Радев дали партийната групировка ще бъде подкрепена с гласовете на Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР