Решен е да смени атомната физика с тежкия селски труд

...
Решен е да смени атомната физика с тежкия селски труд
Коментари Харесай

Фори Светулката иска във Фермата

Решен е да смени атомната физика с тежкия селски труд в риалитито

Изненадите в новия сезон на " Фермата " занапред предстоят, изключително когато броени седмици преди старта се приказва настойчиво, че физически сили и избистрен разум тази година ще мери даже и отец Христофор Събев, по-известен като Фори Светулката.

Въпреки че не е първа младост, Фори е решен да смени заниманията си по атомна физика с тежкия селски труд във " Фермата ".

Бившият деятел на Съюз на демократичните сили е на 73, само че се хвали с кръвно 120/80, вегетарианец е, не пие алкохол и калява физическата си устойчивост с разходки от по най-малко 5 км дневно.

Въпреки колоритната си биография в политиката и трите висши образования сега Фори Светулката е редови пенсионер и едвам свързва двата края, а присъединяване в огромното риалити ще му даде късмет да осребри известността си.

Като неприкрит екзорсист една от най-знаковите фигури от интервала на прехода се е заканил пред почитателите си, че желае да буни духовете от дребния екран преди локалните избори.

Близки до екипа на продукцията издават, че Събев е съумял да се свърже персонално с водещите Иван и Андрей, с цел да договаря с тях за място в шоуто. А какъв е бил техният отговор, напълно скоро ще стане ясно.

Христофор Събев определено би бил положително попадение в прослойка на предаването освен поради духовния си ранг, само че и поради острия език, с който постоянно е коментирал обществените несправедливости и политическото статукво.

Биографията е повече от любопитна. Събев стартира кариерата си като преподавател по физика, в средата на 80-те приема монашеството и лежи в пандиза за дисидентска активност, а при започване на 90-те влиза в Народното събрание като народен представител от листата на Съюз на демократичните сили.

Последното си обучение – оптоелекетроника в Техническия университет в Габрово, Светулката приключва през 2013 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР