Републиканският президентски първичен календар няма да започне официално преди събранията

...
Републиканският президентски първичен календар няма да започне официално преди събранията
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Тръмп: Класиране на кандидатите от най-вероятния до най-малко

Републиканският президентски примитивен календар няма да стартира публично преди събранията на 15 януари 2024 година в Айова, само че преобладаващата позиция на някогашния президент Тръмп в анкетите към този момент е изчезнала провокира бръщолевене за това кой може да се причисли към него в листата на общите избори.

Тръмп води своите първоначални противници със приблизително 60 % на национално равнище и повече от 20 % в щатски изследвания, създавайки чувството, че номинацията е той да загуби.

Някои започнаха да гледат оттатък главния календар и към реванш сред Тръмп и президента Байдън, като някогашният ръководител Кевин Маккарти (R-Калифорния) и други претеглят кой би трябвало присъединете се към Тръмп в бюлетината на Републиканската партия.

Самият Тръмп предложи мимолетни прозрения по отношение на възгледите си за евентуален претендент за претендент. Той сподели на Кристен Уелкър от NBC в септемврийско изявление, че харесва концепцията за избор на жена, „ само че ние ще изберем най-хубавия човек. “

Ето взор към някои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР