Република Кипър ще отмени от понеделник, 18 април, повечето санитарни

...
Република Кипър ще отмени от понеделник, 18 април, повечето санитарни
Коментари Харесай

Кипър отмена ограниченията за влизане от 18 април

Република Кипър ще анулира от понеделник, 18 април, множеството санитарни условия за пасажери, въведени по-рано, дружно с други ограничения за битка с пандемията. Това оповестиха в четвъртък от Държавната комисия по туризъм на островната република, представени от ТАСС.

Преди седмица държавното управление одобри решения за унищожаване на категоризацията на страните и формуляра CyprusFlihtPass от 18 април. Освен това множеството свързани с пътешестване Ковид-протоколи се отстраняват. остава задължението неимунизираните туристи да показват негативен резултат от PCR тест, изработен 72 часа преди идването или бърз тест, напаравен 24 часа по-рано. Кипър признава множеството ваксини против ковид, в това число съветските " Спутник V " " Спутник Лайт " (последната единствено като бустерна доза) и китайските Sinopharm, Sinovac, ккато и други ваксини разказани.

Туристическата работа добави, че " цялостно копие на обновения протокол за пътешестване може да бъде открито на уеб страницата на. Тези правила важата единствено за Република Кипър и не се отнасят за следената от Турция северна част на острова.

Държавната комисия съобщи, че употребява тази опция, с цел да благодари на постоянните посетители на острова, че направиха Кипър една от най-популярните европейски дестинации за отмора през 2021 година " Развълнувани сме да създадем пътуването до нашия остров още по-безпроблемно и с неспокойствие чакаме да Ви забележим ", се споделя в изказване, адресирано до евентуални туристи.

Кипър чака да бъде от войната в Украйна, тий като съветските туристи съставляваха 20% от общия брой туристи в тази страна, а туристите от Украйна също бяха значима численост.
 Гърция отстранява маски и документи
Гърция отстранява маски и документи

Засега единствено за лятото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР