Репресиите не могат да уплашат гордите и достойни жители на

...
Репресиите не могат да уплашат гордите и достойни жители на
Коментари Харесай

Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

Репресиите не могат да уплашат гордите и почтени поданици на Венец и на Шумен, сподели водачът на Движение за права и свободи
89-а година някои си мислиха, че със боязън, с репресиите на властта, може да ни унижават достойнството и достолепието. Мислиха си, че могат да ни лишават имената, вярата и идентичността. Е, да, съумяха да сменят документите ни за идентичност, по този начин както желаеха. Но нашите имена са записани в душите ни и никой не може да ни ги отнеме. Това съобщи прочувствено ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в шуменското село Венец.

 Може да бъде изображение с 4 души, стоящи хора и навън

Лидерът на Движение за права и свободи бе безапелационен че „ репресии не могат да уплашат гордите и почтени поданици на Венец и на Шумен “.



„ И тук във Венец има един Бойко, наименуван Бейзат, който горите ги има като завещание, но те са държавни и един ден ще се търси сметка за държавните чиновници и за лесничеите, които желаят да се вършат на партийни функционери. 5 април ще се оцени кой желае да е партиен функционер и кой желае да е на държавна работа, тъй като има закон за държавния чиновник, а не със задания: ти - 20 гласа, ти - 50 гласа и  лесничеите да дерибействат. Бейзат да си мисли, че е и властта, и бизнеса, и работодателя. ", сподели Карадайъ. И продължи: " От тук мога да му кажа: Вашите репресии не могат да уплашат гордите и почтени поданици на Венец и на Шумен. Нас тоталитарната власт не можа да ни уплаши, неговият надзирател ли ще ни уплаши. "



89-а година с голи ръце свалихме тоталитарния режим и дадохме свидни жертви. Ама къде беше Борисов тогава, от другата страна на укрепление с автомат в ръце, а през днешния ден ще ми приказва за приемливост “, съобщи Карадайъ.

 Може да бъде изображение с 1 човек, standing и навън

На предизборния протест зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев акцентира: " На тези избори споделяме, че има потребност от рестарт на държавността, тъй като страна, в която институциите не работят няма по какъв начин да се развива съвременно, ускорено и нейните жители да чакат, че страната ще се грижи за тях.  Необходим ни е и интензивен стопански напредък, тъй като 13 години след участието ни в Европейски Съюз продължаваме да бъдем най-бедната страна, с най – ниските приходи, най невисок Брутният вътрешен продукт от глава на популацията “.



На предизборната среща среща участваха евродепутатът Атидже Алиева-Вели, регионалната председателка на Движение за права и свободи Шумен Айсел Руфат, която е втора в листата и третият в листата Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи в 44-тото Народно заседание.





Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР