Репортерско любопитство стана причина за изравяне на любопитен факт от

...
Репортерско любопитство стана причина за изравяне на любопитен факт от
Коментари Харесай

Няма да повярвате къде е учил Спас Русев

Репортерско любознание стана причина за изравяне на любопитен факт от биографията на досегашния притежател на Левски Спас Русев. Тук не става въпрос за това, че Русев на млади години е бил диджей в Младежкия дом в Радомир.

Навярно си спомняте, че Спас се препъна още на първото затруднение, откакто пое сините - Делио Роси. Перничанинът по този начин оглушителна падна, че не изкара до края надбягването си с Левски и проблемите на клуба.

Да се отказваш при първата компликация не е в кръвта на хърделистите. Точно подобен обаче е Спас Русев. Бизнесменът е ученик на Спортния колеж в Пловдив. На фотосите нагоре ви демонстрираме персоналното му дело от това време.

Русев е упражнявал при Петър Божинов и се е състезавал на 110 метра с трудности. Резултатите му са били надалеч от достиженията на тези от другата фотография, само че те са склонни да го приобщят към групата на елитните български хърделисти, в случай че реши, че след Левски е време да отвори очите си и за българската атлетика.

За четвърти път някогашни състезатели на 110 м с прочие и 400 м с прочие ще се съберат на сладка атлетическа приказка.

Превърналата се в обичайната среща на хърделистите тази година е на 7 май от 19:00 часа. Мястото е непроменено – ресторантът на " Диана " 3.

Пловдивското наличие на купона е Димитър Гушев. А най-любопитното е, че и босът на атлетиката Добри Карамаринов е от клана на хърделистите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР