Репортерката на Тази сутрин Биляна Гавазова не се прибра при

...
Репортерката на Тази сутрин Биляна Гавазова не се прибра при
Коментари Харесай

Биляна Гавазова се нанесе при сестра си заради скандали с мъжа си

Репортерката на " Тази заран " Биляна Гавазова не се прибра при мъжа си Тодор , видя HotArena .

След като завърши уговорките в бТВ, тя нормално се насочва към общия им апартамент, който закупиха предходната година. От известно време насам обаче Гавазова посещава различен адрес - този на по-голямата й сестра.

Тръгвайки от паркинга на малкия екран водещата не се отклони от новия си маршрут. Когато дойде пред жилищната кооперация на кака си Елмира, тя позвъни, само че никой не й отвори вратата на входа. После организира къс телефонен диалог, с цел да уведоми, че е пристигнала и влезе.

Биляна бе изцяло сама и не напусна дома на сестра си до тъмна доба. Кой се е грижил през това време за 4-годишния й наследник, остава тайнственост. Дори малчуганът да посещава детска градина, няма по какъв начин тя да бъде денонощна. 

Нейни сътрудници разкриват, че в последно време тя имала търкания с бащата на момчето Тодор . Затова и Биляна гледала да е колкото се може по-далеч от него, с цел да заобикаля ежедневните им дрязги.

В офиса на малкия екран нямала близки приятелки, с които да споделя. Утеха и схващане намирала единствено при сестра си. Двете имали много търкания като по-малки, само че откакто се преместили в София от Шумен си станали извънредно близки, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР