Репортерката на bTV Мариета Димитрова се видя в чудо и

...
Репортерката на bTV Мариета Димитрова се видя в чудо и
Коментари Харесай

Жесток екшън! Две побеснели жени тръгнаха да се бият в ефир, репортерка на bTV се видя в чудо

Репортерката на bTV Мариета Димитрова се видя в знамение и едвам предотврати пердах в ефир. По време репортаж за случката в която спор сред две 6-годишни деца докара до сериозен конфликт и сред бащите им, съпругите на забърканите стигнаха съвсем до физическа битка.
Въпросният сюжет е от Гоце Делчев и се е разиграл пред очите на децата.
Съпругата на блъснатия с кола мъж – Велин Тодоров, упреква другия татко – Тома Мутафчиев, в опит за ликвидиране. Мутфачиев пък от своя страна упреква Тодоров, че той пръв го пребил пред детската градина на детето му.
Докато разказваха за случая и двете страни, напрежението ескалира, като двете съпруги съвсем стигнаха до физически конфликт. Репортерката се опитваше от самото начало да потуши спора, а натрупалите се хора едвам удържаха двете дами да не се заловен за косите.
Защо се стигна до побой и боричкане с автомобил?
Спорът стартира преди шест месеца. Преди 20 дни прераства в експанзия, когато двамата мъже Велин Тодорово и Тома Мутафчиев се срещат в центъра на града.
„ Случката е отпреди шест месеца. Върнах се от работа. Звънна ми детето ми смутено. Плачеше по телефона, че Велин е карал неговото дете да бие моето. Разказа ми целият случай “, изясни Тома Мутафчиев.
След това той се свързва по телефона с Тодоров, само че не съумяват да се схванат.
„ Преди 20 дни бях свиреп пребит пред очите на двете деца пред детската градина – на моето и неговото. Бях душен, обичай, удрян. Не помня какво се е случило. Неговото беше опит за ликвидиране. Има клип от детската градина. Има очевидци “, добави Мутафчиев.
След спора Мутафчиев застига с колата си Тодоров и го блъска, а по-късно му нанася удари. Съпругата на блъснатия мъж – Велин Тодоров, упреква Тома Мутафчиев в опит за ликвидиране.
„ Детето ми става очевидец на опит за ликвидиране. Това е брутална преживелица, в която татко му е затрит с 50 км/час. Аз съм разочарована от Районната прокуратура, а за Окръжна. Ние ще си водим каузи, ще се изискат всички експертизи и ще доведа случая до дъно “, разяснява Вера Макриева, брачната половинка на Велин Тодоров.
„ Потресена съм от лъжите, които се приказват от отсрещната страна. Детето ми пищи от смут. Няма по какъв начин да замерва субекта с камъни. Преди шест месеца моето дете удря неговото с топка.
Съпругът ми е упражнявал на лостове, не вижда случилото се и не подстрекава. Той е обран и спокоен човек. Субектът звъннал на моя брачен партньор и споделил, че като се прибере в Гоце Делчев ще се срещна с моя брачен партньор и щял да се разправя персонално. Станало е сборване. Има очевидци. Няма доминант в багра “, добавя Макриева.
„ Бях свиреп душен. Има камери и записи “, ядоса се още Мутфачиев.
Съпругата му пък се обърна към Тодоров: Аз ще повдигна обвиняване към господина, тъй като за мен е клюка. Нямам никакво обвиняване. Изключително съм разочарована от Районната прокуратура, за мен казусът е за Окръжна. Благодаря на полицията, че най-малко те си свършиха работата и имаше 24 часова мярка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР