Репортерът от Ей Би Си нюз Рейчъл Скот стана герой

...
Репортерът от Ей Би Си нюз Рейчъл Скот стана герой
Коментари Харесай

Хит. Уникален диалог между репортерка и Путин!

Репортерът от Ей Би Си нюз Рейчъл Скот стана воин в обществените мрежи, откакто зададе самоуверен въпрос на Владимир Путин по време на конференцията в Женева.

" Списъкът с вашите политически съперници е дълъг и множеството са мъртви или в пандиза за дълго време.

Направихте по този начин, че всеки, който желае да влезе в политиката в Русия и поддържа Алексей Навални да не може да го направи. Въпросът ми към вас, господин президент, е от какво толкоз ви е боязън? ", пита Скот.

Руският президент се стресна, но  стартира да разказва организацията на Навални, който не загатна по име, като " естремистка ", чиято цел е да докара до всеобщи вълнения и нарушение на закона. След това Путин дава образец с безредиците след убийството на Джордж Флойд в Съединените щати, който също не загатва поименно.

Репортерката обаче отхвърля този отговор и споделя на Путин: " Не ми отговорихте на въпроса, сър. Ако всичките ви политически съперници са мъртви, в пандиза или отровени - това не изпраща ли ясно обръщение, че не желаете равнопоставена политическа борба? ".

" Ако приказваме кой кого убива и изпраща в пандиза, хората нахлуха в американския Конгрес с политически претенции. Сега ги чакат присъди от 20, може и 25 години затвор ", дава отговор Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР