Реновираният магазин предлага по-голямо удобство при пазаруване и богато разнообразие

...
Реновираният магазин предлага по-голямо удобство при пазаруване и богато разнообразие
Коментари Харесай

BILLA откри своя първи обновен филиал за 2022 г. в София

Реновираният магазин предлага по-голямо улеснение при извършване на покупки и богато многообразие от над 6 500 продукта
Днес, на 18 април 2022 година магазинът на BILLA България, ситуиран в столичния квартал „ Обеля “ 2, на ул. „ Дико Илиев “ №6, отваря порти след реорганизация. Това е първият освежен филиал на веригата в страната от началото на годината. Наред с освежената визия и множеството усъвършенствания в интериора, филиалът предлага още по-голямо многообразие от над  6 500 свежи и качествени продукта на налични цени, а жителите и посетителите на региона ще разполагат с всички нужни улеснения за извършване на покупки в съвременна и уютна комерсиална зала.

Дни преди великденските празници, магазинът ще зарадва клиентите със специфични изкушения за празничната софра, измежду които свежи плодове и зеленчуци от „ BILLA Градини “, пресни печива и козунаци от BILLA Пекарна, 100% българско месо от личната марка „ Българска плантация “, както и богато портфолио от артикули от марките BILLA Bio, Clever и BILLA Premium. Магазинът разполага и с нова витрина за прясно месо, която ще предложи на посетителите особено обслужване и подбрани деликатеси.

В новооткрития обект са въведени съвременни хладилни витрини и системи за LED осветяване, в унисон с дълготрайните цели на веригата за повишение равнището на енергийна успеваемост. Нововъведенията в магазина ще обезпечат на клиентите цялостен надзор при организацията на покупките, с помощта на ефикасна стокова класификация на рафтовете и 4 каси на самообслужване. Електронните етикети, ситуирани под всеки артикул, ще дават цялостна информация за името, грамажа, произхода и цената на продуктите.

И през идващите месеци BILLA ще продължи да следва своята огромна стратегия по възобновяване на филиалите в страната и разкриването на нови обекти, в това число в дребните и междинни обитаеми места.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР