Ректорът на Тракийски университет – Стара Загора доц. д-р Добри

...
Ректорът на Тракийски университет – Стара Загора доц. д-р Добри
Коментари Харесай

Ректорите на ТрУ и ХТМУ подписаха споразумение за сътрудничество

Ректорът на Тракийски университет – Стара Загора доцент доктор Добри Ярков и ректорът на Химикотехнологичен и металургичен университет –София проф. Сеня Желязкова подписаха съглашение за съдействие, чиято цел е да открият университетски връзки и съдействие за образование, научни проучвания и продан в разнообразни научни области, които да бъдат конкретизирани в допълнение в авансово готови работни стратегии.

Университетите ще си сътрудничат за реализирането на научно-изследователски планове, научни проучвания и основаването на научно-приложни артикули по научно-изследователски стратегии с присъединяване на преподаватели, докторанти и студенти от двата университета като научните резултати, които да бъдат взаимно оповестени, с цел да могат да бъдат употребявани и от двете страни.

Двете висши учебни заведения ще провеждат взаимни научни мероприятия и ще обменят университетски фрагменти и студенти за да се възползват взаимно от знанията и  опита си, също и ще реализират продан на изявления и научни писания по сред си.

          
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР