Ректорът на НСА Васил Левски“ - проф. Николай Изов и

...
Ректорът на НСА Васил Левски“ - проф. Николай Изов и
Коментари Харесай

НСА и Pulse Fitness & Spa с общ проект за реализация на студенти


Ректорът на НСА „ Васил Левски “ - проф. Николай Изов и притежателят на фитнес верига Pulse Fitness & Spa - Паскал Дойчев подписаха контракт за съдействие. Лайфстайл веригата е най- бързо разрастващата се във фитнес сектора и се наложи като водач през последните години. Партньорството ѝ с НСА ще отвори порти и благоприятни условия за действия в  областта на образованието и реализацията на фрагменти в областта на спорта, Уелнес и Спа промишлеността и туризма.

Страните се договориха да работят за професионалната подготовка и образованието на студенти, най-вече от специалностите „ Фитнес и здраве “, „ Спортен мениджмънт “, „ Кондиционна подготовка “ и „ Кинезитерапия “ във  факултети „ Спорт “ и „ Обществено здраве, здравни грижи и туризъм “.  Pulse Fitness & Spa разполага с 11 фитнес обекта, намиращи се в София, Пловдив, Св. Влас и Банско, а напълно скоро следва откриването на първия център, ситуиран в Бургас. В администрацията на фитнес колоса работят напълно подбрани професионални фрагменти от спортния бранш, обединени от обща пристрастеност – спорта! Студентите ще имат опция да черпят информация и да се учат от най-хубавите експерти. Всички добити познания  ще могат да видят по какъв начин се ползват  на процедура.  Кадрите, подготвяни в НСА, ще бъдат привличани на работа в, директно след довеждане докрай на висшето си обучение, а експерти на фитнес веригата да имат опцията за старт на професионално образование във висшето учебно заведение или надграждане, възползвайки се от курсовете в Центъра за следдипломна подготовка на Академията.

Ежегодно Кариерният център на Спортната академия и Pulse Fitness & Spa ще утвърждават лист със студентите и план-график за обмисляне, организация и осъществяване на учебно-методически и стажантски практики, като компанията ще дава и информация за нейните потребности от професионално готови спортни експерти.

По покана на преподаватели от НСА, представители на Pulse Fitness & Spa, ще споделят своя на практика опит по изучавани тематики, които кореспондират с провеждащото се практическо образование на студентите в областта на фитнеса и двигателната интензивност. В същото време НСА ще обезпечава преподаватели и специалисти за методическо управление, организация и надзор по предварителната подготовка и провеждането на учебно-методическите и стажантски практики.

„ Радвам се, че се обърнахте към нашето висше учебно заведение. За нас това е значимо, тъй като ние сме просветителната институция, а вие – работодатели и нашите студенти ще намират най-бързия и наличен метод за своята професионална реализация “, съобщи проф. Николай Изов при показване пред гостите на процеса на образование, структурата и богатата учебно-спортна база на Академията.

От своя страна притежателят на фитнес верига Pulse Fitness & Spa – Паскал Дойчев, благодари за положеното начало на взаимното съдействие, което съгласно него ще доразвие още повече връзката висше учебно заведение – работодатели и ще даде на доста младежи благоприятни условия за професионална реализация както от страна на бизнеса, по този начин и от просветителната система.

На събитието участваха още ректорското управление на Спортната академия, ръководителят на Кариерния център доцент Иван Сандански и госпожа Марияна Младенова – ПР шеф на  фитнес верига Pulse Fitness & Spa.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР