Рекордният трансфер на ПСЖ и въобще в историята на футбола

...
Рекордният трансфер на ПСЖ и въобще в историята на футбола
Коментари Харесай

Неймар проговори за отношенията си с Кавани

Рекордният трансфер на ПСЖ и изобщо в историята на футбола за 222 милиона евро Неймар реши да даде изясненост по някои въпроси към неговата персона. Бразилската суперзвезда приказва пред медиите в родината си за разногласията с Единсон Кавани, освиркванията против него и слуховете за възможен негов трансфер в Реал и противоположен подобен на Кристиано Роналдо при парижани.

„ За мен това е обикновено. Естествено бях ядосам за освиркванията. Но един футболист по тази причина е на терена. Понякога ти крещят, от време на време ти се радват. Свикнал съм на това. Радвам се, че спечелихме мача. Това е най-важното”, сподели Неймар за освиркванията от почитателите в мача против Дижон.

„ Радвам се доста за него. Ще продължа да давам всичко, с цел да го поддържам във всеки мач. Освен това се надявам, че той ще вкара още доста голове за ПСЖ”, показа бразилецът за връзките си с Единсон Кавани, а за разногласията към това кой да бие дузпите, добави: „ Треньорът ме е избрал реализатор на дузпи. Кавани няма проблем с това. Треньорът е решил и аз съм приел тази отговорност”.

„ Много съм благополучен и спокоен с моите другари и съотборници тук. Дойдох тук, с цел да пиша история. Винаги ще давам най-хубавото от мен и ще въвеждам доста голове”, съобщи Неймар за ПСЖ.

„ Тези клюки постоянно ще ги има. Имало ги е и когато бях в Сантос и Барса. Винаги, когато трансферният прозорец е отворен, моето име се загатва. Невъзможно е да предотвратя това. Щастлив съм си се усещам добре. За положителните играчи постоянно има спекулации”, разяснява бразилецът слуховете за негов трансфер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР