Режисьорът Зоран Петровски има най-големи шансове да стигне до финалите

...
Режисьорът Зоран Петровски има най-големи шансове да стигне до финалите
Коментари Харесай

Големи надежди за мъжа на Силвия Петкова. Печели ли Сървайвър

Режисьорът Зоран Петровски има най-големи шансове да стигне до финалите в „ Сървайвър ”, считат почитателите на играта. Мъжът на Силвия Петкова занапред се обрисува като един от най-силните участници в сезон 6, настрана той е изкарал във Филипините от началото до края на фотосите на риалитито. Това значи, че най-вероятно е стигнал до края на надпреварата.

Кой печели надпреварата, ще стане ясно след време. Това се дефинира, откакто бъдат излъчени всички снимани и инсталирани епизоди. Тогава в определянето на спечелилия влизат и феновете, които имат право да гласоподават за своя любим, който е съумял да стигне до финала. По този метод преди време риалитито завоюва новобранецът Николай Мартинов. Почти никой от останалите участници не го поддържа, само че феновете му дадоха своя избор, а оттова – и премията, написа „ Уикенд “.

Ако Зоран е съумял да стигне до финала, както се приказва, от в този момент се счита, че точно той ще бъде и любимецът на феновете. Освен че има доста позитивни качества, поради които хората най-вероятно ще го харесат, разумно е да има и връзки в екипа, защото от години е част от телевизионните и филмовите среди.

Конкретно в bTV македонецът е снимал „ Революция Z ”, в който взе участие и неговата половинка, с която имат наследник. Така че най-вероятно екипът на риалитито ще го показа в такава светлина, че да не изпъкват негативите му, в случай че има такива, до момента в който за останалите участници това не е напълно несъмнено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР