Режисьорът, писател и политически пиар Нидал Алгафари разкрива как ударите

...
Режисьорът, писател и политически пиар Нидал Алгафари разкрива как ударите
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари с горещ анализ за трусовете във властта: Рано е да се говори за нов проект на Радев и Янев! Петков ще намери мостове към ДПС

Режисьорът, публицист и политически пиар Нидал Алгафари разкрива по какъв начин ударите на Владимир Путин по Украйна отекнаха в ръководството на Румен Радев, Кирил Петков и настоящето ръководство на България. Справят ли се НАТО и Европейски Съюз с военната рецесия в Европа?

" Всякакви хора, които са недоволни от една или друга политика, ще се обединят към някакъв нов план. Въпросът е по какъв начин ще бъде показан и позициониран. По-голямата част от популацията са русофили, само че не харесват Путин. Не харесват Путин и неговата политика ", сподели Алгафари.

“Защо се изпратиха мюсюлмански орди в Украйна, на Кадиров хората? Защо тези хора ги изпратиха в православна и католическа Украйна? Докъде желаят да я докарат? Смятам, че това беше съдбовен грях на Путин, което ще се отрази. Хората не биха приели орди с бради да изнасилват украински девойки и дами “, попита той.
свързани новини71380преди 21 часа434636на 27.02.2022
Той съобщи, че към момента е прекомерно рано да се приказва за нов план на Румен Радев и Стефан Янев. Според него, Кирил Петков ще успее да откри мостове към Движение за права и свободи, а ГЕРБ са виновни и в даден миг биха подали ръка на новото ръководещо болшинство.

“Смятам, че в случай че Путин се опита да клати страната посредством Радев, няма да успее “, съобщи той.

" Поклонението и поклонението на тези, които са починали там, е главно от българския народ. На 3 март само ще ми е забавно в случай че се допусне изобщо някаква съветска делегация да пристигна, от кой ще бъде посрещната и с кой ще си приказва и да се допусне някой да ни хока или сочи с пръст. Много е допустимо Русия да употребява 3 март да ни кажат, че са ни освободили “, разяснява той и апелите да се бойкотира и напряко анулира националният ни празник 3 март.
свързани новини275607на 26.02.2022
“Русия губи по честен метод измежду тези, които й бяха нейни. Сирия за нас е надалеч, там са някакви мюсюлмани. Но когато насъскваш чеченски орди да избиват православни или католически жители, на българския народ му идва малко повече “, акцентира Нидал Алгафари.

" Дали Украйна ще влезе в НАТО или не, претоворите се водят от дълго време. Американците и изобщо Запада, нямаха тази опция да вземе внезапна позиция. Аз считам, че се взеха ограничения, с които да видят до каква степен може да се стигне. Видяхме ги - те нахлуха в Украйна. Путин към този момент е болен от заболяването невроза на властта, няма визия за действителностите и желае да се запише в историята, вид Иван Грозни, да напише историята със себе си, желае да влезе в историята.

Дали американците ги интересуват украинците и Украйна? Не. Ако ги интересуваха правата на индивида, първо щяха да реагират в Сирия. Путин опита там да види до каква степен може да стигне. Опита си разнообразни оръжия там. Цялата геополитика е, че от Украйна не се интересува никой - нито Русия, нито Запада, нито Америка. Въпросът е по какъв начин да си придвижиш войските на НАТО напред. И това се случи. Успяха да приближат техните стратегически оръжия. Според мен това е цялата огромна работа. Не експериментиране на оръжия, а нова локация, която имат НАТО и руснаците да покажат, че милеят за личното си аз ", продължи тематиката " Украйна-Русия " гостът в студиото ни.

" Твърдо не може, колкото и да му е изпила чавка акъла на този човек “, отговори той на въпроса дали Путин може да натисне копчето на нуклеарното оръжие на Русия.

" Да, ще заплашват, ще приказват нелепости, само че всички знаят, че това няма да се случи. Натискането на един низ от копчета ще докара до натискането на различен низ от копчета. И Китай има, и Израел, и Иран споделят, и Северна Корея ", продължи той.

" Завладяването на Украйна не става единствено с ракети. Трябва да имаш и пешаци, с цел да има кой да си забие знамето. Има невероятна ненавист от украинците към руснаците, най-много поради гладомора. Там може да се стигне до партизански, терористични групи. И Русия ще затъне като в Афганистан “, предизвести Алгафари.

" Целият свят се пробва да стигне до трите богати пазара - Съединени американски щати, Канада и Европейски Съюз. Ако тези пазари ги нямаш, на кой ще си продадеш диамантите? Бедните страни не могат да им купуват ресурсите “, посочи Нидал Алгафари.

" Краят на спора, като военни дейности, я виждам. Но войната, геополитическата война, икономическата, в този момент стартира. Украйна е искрата, от която стартира всичко сред Русия и целия останал свят. Китай също имат остарели сметки за споразумяване с Русия. И когато те видят, че Русия към този момент и с изпусната кръв, тогава оня мощен китайски змей, ще се възползва. Русия и Путин би трябвало да си вършат сметка, че Америка и Европейски Съюз не са им зложелател, а тези на изток от тях, с доста мощна войска ", хвърли той взор и на протичащото се в света.

НАТО и Съединени американски щати считам, че си направиха тяхното, което им беше нужно, акцентира Алгафари.

" Оттук нататък търсят нещата в Африка и Азия. Виждаме, че в Африка, руснаците се намесват грубо - в Мали, в Буркина Фасо, военните, кито се пращат там, които и Путин не знае по какъв начин те стигат до там. Цялата Европа е ясна - тя е един блок, тя е НАТО. Другата линия е Русия. И третата линия е в Азия и Китай. Китай в този момент, като видят, че може Русия да си вземе Украйна, за какво да не си вземат и Тайван ", предсказа Нидал Алгафари.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР