Режисьорът на “Игра на калмари снима филм по Умберто Еко.

...
Режисьорът на “Игра на калмари снима филм по Умберто Еко.
Коментари Харесай

Режисьорът на “Игра на калмари” снима филм по Умберто Еко

Режисьорът на “Игра на калмари ” снима филм по Умберто Еко . Режисьорът на убийствения сериал „ Игра на калмари “ Хванг Донг-Хюк показа, че работи по нов филм, който е въодушевен от разказ на Умберто Еко. Донк-Хюк съобщи, че е написал съвсем сюжета за Killing old people club ( Клубът за ликвидиране на остарели хора)  и добави, че публиката би трябвало да чака ” още по-смразяващ и принудителен сериал ”.

“Ще бъде с повече принуждение от ” Игра на калмари ” и добавя, че “ще би трябвало да се заобикаля от възрастни хора ”. Проектът е с работно заглавие Ko club. “Това ще е филм за убийството на остарели хора, основан на книгата на италианския публицист Умберто Еко ”.

Режисьорът сега написа сюжета на втория сезон на Squid Game, който се чака да излезе в “Нетфликс ” до 2024 година. Сериалът, който показва група нещастници в битка на живот и гибел за голяма парична сума, получи голямо утвърждение от критиците и публиката и се подреди измежду най-популярните сериали в платформата “Нетфликс ”.

В изявление пред публиката на MipTV, паметният режисьор сподели, че най-голямата хвалба за сериала е получил от Стивън Спилбърг, който му е споделил, че “иска да открадне мозъка му ”.

„ Стивън Спилбърг ми сподели: „ Изгледах цялото ти шоу за три дни и в този момент желая да открадна мозъка ти! “, споделя въодушевено Хуанг.

Хуонг Донг-Хюк изяснява, че сюжетът за първия сезон на “Игра на калмари ” е написан още през 2008, само че счита, че по това време публиката ще го сметне за прекомерно принудителен и некомерсиален. Затова взема решение да го прибере в шкафа.

Малко по- късно той осъзнава, че светът се трансформира в смъртоносно и рисково място. Изведнъж историята, която той написва преди повече от 13 години, придобива смисъл. Той я показва на “Нетфликс ”, които му дават цялостна независимост да  покаже какво желае.

Тази южнокорейска продукция е  притча за сегашното и нашето мощно конкурентно и неравностойно общество, а какъв ще е новият сериал  Ко Club … следва да разберем.

 

# Режисьорът на “Игра на калмари ” снима филм по Умберто Еко

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР