Режисьорът Люси Иларионов разказа пред „Телеграф“ подробности за инцидента на

...
Режисьорът Люси Иларионов разказа пред „Телеграф“ подробности за инцидента на
Коментари Харесай

Люси проговори за стрелбата

Режисьорът Люси Иларионов описа пред „ Телеграф “ детайлности за случая на 13 май, когато е бил засечен във Великотърновско от водача Атанас Мандчиев, който стрелял по неговата кола. Люси даже не знаел името на агресора, който за малко да провокира страшна покруса на пътя.

„ Нещата, които пес пишат, са истина – към този момент стартира следствие по случая. Дори не знам името на индивида, който ни атакува. Пътувахме към София. По пътя се случват всевъзможни неща. Мъжът извади револвер и гръмна. Ние сме живи и здрави, няма вреди по колата “, сподели Иларионов, който във въпросния ден е пътувал с приятелката си Ани Хоанг.

„ Веднага се обадихме на 112. Давахме показания към 3 или 4 часа, по-късно ни споделиха, че можем да си тръгнем, закъсняхме извънредно доста за уговорките си в София. Полицаите пристигнаха незабавно и оповестиха, че са го намерили. Разбрах, че момчето е 91-и набор, в районното беше самичък, въпреки на всички места да пишат, че е бил съпроводен от родителите си. Разбрах също, че има записано оръжие на негово име. Изненада ме фактът, че учи право “, прибавя режисьорът.

По думите му, чиста случайност е, че не е имало жертви. Както БЛИЦ заяви, към 14.10 ч. на 13 май джипът на Люси и Ани бил изпреварен до разклона за село Балван от „ Форд Фокус “. След изпреварването, до момента в който се прибирал назад в лентата, лидерът на автомобила ненадейно метнал празна бирена бутилка по стъклото на Иларионов.

Освен това, по неговите думи, водачът смело и демонстративно отправ3ил опасност и стрелял по колата. 27-годишният Атанас Мандичев е арестуван за 24 часа, против него формирано досъдебно произвеждане за безчинство. Причините за случилото се обясняват.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР