Режисьорът Али Абаси омаловажи заплахата от съдебни действия за неговия

...
Режисьорът Али Абаси омаловажи заплахата от съдебни действия за неговия
Коментари Харесай

Режисьорът на „Чиракът“ отхвърля заплахата от съдебен процес срещу Тръмп заради експлозивния биографичен филм от Кан

Режисьорът Али Абаси омаловажи опасността от правосъдни дейности за неговия биографичен филм за Доналд Тръмп „ The Apprentice “, който провокира неспокойствие на филмовия фестивал в Кан тази седмица, само че може да се затрудни да обезпечи премиера по кината в Съединени американски щати в навечерието на 5 ноември президентски избори.

Ключов съставен елемент от преживяването в Кан, конференциите на фестивала са съществена платформа за вида политически изказвания, които са строго неразрешени на аления килим – и от време на време за режисьорите да си слагат крайници в устата (помислете за Ларс фамозната забележка на декор Триер „ Аз съм нацист “).

Във вторник идните президентски избори в Съединени американски щати заеха централно място, когато режисьорът Али Абаси се обърна към пресата по отношение на избухливия си биографичен филм „ Чиракът “, в отговор на опасността от правосъдни дейности от акцията на Тръмп.

Абаси, който е с двойно поданство на Дания и Иран, се базира на декор Триер, до момента в който защитаваше своя „ хуманистичен “ мироглед за Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР