Регионалният министър Гроздан Караджов е сменил част от кадрите в

...
Регионалният министър Гроздан Караджов е сменил част от кадрите в
Коментари Харесай

Скандално! Какво откри Гроздан Караджов в чекмеджето на чиновник

Регионалният министър Гроздан Караджов е сменил част от фрагментите в Министерство на регионалното развитие тъй като са се представяли зле, а други сами са поискали да изоставен, тъй като не са издържали неговото движение на работа, в това число в събота и неделя.

Това изясни той в предаването " Лице в лице " по бТВ във връзка укор от президентството, че са сменяни от министерствата хора от служебното държавно управление.

Караджов уточни, че към момента продължава да работи със чиновници от предходното държавно управление, а в първия месец не е сменил почи никого. Имало обаче хора, които са създали гафове.

„ Намерихме в чекмеджето на един от чиновниците необработени документи, което значи документи за осъществена работа по настоящ ремонт и поддръжка от 2021 година на скромната стойност от 140 млн. лева “, уточни Караджов като по този метод даде образец за затлачена работа.

Смятам, че досега реагираме съответно на рецесиите, които се стовариха. Не съм видял нещо да спъва моята работа или да се спъва работата на някого от сътрудниците. Това, което ни спъва, са множеството рецесии – рецесия с война, която е на 300 км от нас, рецесия за зърното, за държавния запас, който се състои от доста детайли и тези съвещания се организираха много експедитивно, разяснява още районният министър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР