Регионалната здравна инспекция в Бургас проверява сериозно нарушение на мерките

...
Регионалната здравна инспекция в Бургас проверява сериозно нарушение на мерките
Коментари Харесай

Партиен лидер скандализира мрежата с купон в Бургас насред епидемията ВИДЕО

Регионалната здравна ревизия в Бургас ревизира съществено нарушаване на ограниченията против вируса. Става дума за тържество, извършено в туристически комплекс край града.

Бурният ваучър се свързва с името на ръководителя на партия „ Средна европейска класа” Георги Манев, оповестява Нова телевизия.

В обществената мрежа се разпространяваха видеоклипове, които през днешния ден по обед бяха свалени от профила му. На тях се виждаха доста хора в затворено пространство, които вземат участие в празника.

Самият Манев не пожела да разяснява видеата, които са качени на персоналната му страница в обществената мрежа. В телефонен диалог той съобщи, че апелира заповедта на здравния министър, само че все пак били спазени всички условия за сигурност.

„ Очевидно от видеоматериала е ясно, че са нарушени условия по заповедта на министъра. Самото събитие като събитие не е неразрешено, само че са нарушени условията от заповедта на министъра за разстояние, за брой хора на масата и всичко друго.

Ще бъде осъществена инспекция незабавно, защото ние се самосезираме от този видеоматериал”, съобщи шефът на РЗИ-Бургас доктор Георги Паздеров.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР