Редица играчи са установили, че е трудно да използват контролера

...
Редица играчи са установили, че е трудно да използват контролера
Коментари Харесай

3D принтиран джойстик позволява да играем PS5 с една ръка

Редица играчи са открили, че е мъчно да употребяват контролера PlayStation 5 DualSense, частично заради неговия размер и тегло. И някои хора се пробват да улеснят други да се любуват PS5 игрите.

Ютубърът Акаки Куумери разкри, че е проектирал адаптер, който разрешава на играчите да употребяват DualSense с една ръка. Бутоните L1 и L2 са репликирани от дясната страна на контролера. Има втора, спомагателна приставка, която предлага и входове за D-pad. Така че, с изключение на бутона Share, играчите ще могат да употребяват целия джойстик с една ръка.

Тъй като DualSense е съразмерен, Куумери споделя, че прикачените детайли могат да бъдат обърнати, с цел да се поберат от другата страна на контролера. Просто би трябвало да огледате деликатно съставените елементи, преди да ги 3D отпечатвате сами.

Ютубърът показа адаптера на конкурс за дизайн на контролер с една ръка. Изобретението му може да се окаже потребно и за геймъри, които нормално нямат проблеми при потреблението на DualSense с две ръце.

Разбира се, този нов дизайн няма да реши всички проблеми на играчите. Някои може да се уморят да движат контролера физически или да нямат сръчността да ръководят бутоните единствено с една ръка. Все отново тази алтернатива към този момент зарадва доста консуматори в мрежата.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР