Редакторският екип на сутрешния блок на bTV постави в много

...
Редакторският екип на сутрешния блок на bTV постави в много
Коментари Харесай

Гаф на екипа на бТВ накара Злати Йочев да се черви, Цалова го скастри: В Москва?! Това е мит

Редакторският екип на утринния блок на bTV сложи в доста неуместна позиция водещия Златимир Йочев, като му подадоха подправена вест в слушалката. Ставаше въпрос за мит за качествата на Русия да управлява времето.
Йочев и сътрудниците му разясниха наводненията в Дубай и опцията те да са провокирани от ракети, които провокират дъжд. Синоптичката Станислава Цалова изясни на необятно технологията, която се употребява и в България, само че за попречване на градушки. В умозаключение тя сподели, че „ засяването ” на облаците с субстанции, които провокират превалявания, е противоречива технология, както и машините за неестествен сняг. Причината е, че всяко влияние на индивида върху природата може да е рисково.
„ Колегите тук ми напомнят, че по време на парадите в Москва, когато би трябвало да се показва военна мощност, в никакъв случай не вали и не е имало дъждовен миг ”, намеси се в тематиката Златимир Йочев.
„ Това е мит. Имало е такива моменти, дори неотдавна имаше анулация на авиация ”, опроверга го незабавно Стаси Цалова.
Положението, в което изпадна в този миг Злати Йочев, беше много неловко. Той погледна непосредствено в камерата и се обърна към екипа зад кадър много ядосан, че са му подали подправена вест. Водещият акцентира, че по-добре да се опровергае самичък, вместо да популяризира легенди за Русия, предава Петел.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР