Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Има начални данни, но все още нямаме

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgИма начални данни, но все още нямаме
Коментари Харесай

Проф. Петров: Тества се 50-годишно противопаразитно лекарство за лечение на коронавируса

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Има начални данни, само че към момента нямаме сензация. А данните са за едно одобрено лекарство с противопаразитно деяние, което е познато повече от 50 години, и има извънредно положително влияние върху вируса. Въпросът е, че би трябвало да се потвърди, че в избрана централизация тома лекарство има влияние върху него освен във външна среда, само че и в клетките, и в плазмата. Първоначалните проучвания върху мишки са положителни върху вируса САРС, който нагледно казано е братовчед на КОВИД - 19 и в този момент вървят изследвания и върху новия вирус. След това ще се създадат изследвания върху доброволци. Това разяснява в ефира на Нова тв проф. Иво Петров.

Такива медикаменти с антивирусно деяние, които са потвърдили своето деяние при други сътрудници, сега са залегнали в клиничните управления. Т.е. ние имаме една поредност от медикаменти и има известна вяра, че този медикамент ще бъде прибавен към листата с другите медикаменти, които имат синергично деяние. Най-рано 3 до 6 месеца ще минат, до момента в който получим клинични данни, обяясни той. 

Това лекарство е одобрено, само че също има странични въздействия, както всички други. При него има дребни опасности, само че към момента липсва информация за въздействието му върху вируса. Това е лекарство, което се употребява за подтискане на паразитни инфекции върху животни, само че също по този начин и в хуманната медицина, в това число и при деца, уточни той.  

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР