Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Хората са независими, когато изберат своите зависимости, написа Любен

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Хората са независими, когато изберат своите зависимости, написа Любен
Коментари Харесай

Джуджи: Независимостта е една химера, която трудно може да бъде постигната

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Хората са самостоятелни, когато изберат своите зависимости ", написа Любен Дилов наследник през днешния ден в интернет, цитира го тв водещата Джуджи по Нова тв.

" В актуалния свят, в който живеем с интернет, обществени мрежи, подправени новини  - това наистина е световен свят, в който е невероятно някой да бъде самостоятелен, и субектът и страна. Независимостта е една фантазия, която мъчно може да бъде реализирана. Но пък е хубаво да следваме идеали, това може да е част от тази самостоятелност, която да реализираме.

Има една задявка: Толкова съм самостоятелен, че нищо не зависи от мен. В персонален проект фантазиите на човек не могат да бъдат лимитирани в рамки и можеш да бъдеш безусловно самостоятелен. Днес честваме 100 години откак патриарха на българската литуратура го няма, а в тези години, с помощта на персони като него, се е случила независимостта на България, в този момент имаме потребност от тъкмо такива хора. "

Ние като дребна страна настратегическо място няма ка да не бъдем подвластни от великите сили. Дори огромните страни са подвластни една от друга, даже американците не са самостоятелни. България е била фактор в стопанската система на света тогава. 

Преброяването представително ли е синя маска и бадж

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР