REBEL REBEL Vol. 2 на 10 и 11 септември в

...
REBEL REBEL Vol. 2 на 10 и 11 септември в
Коментари Харесай

Projector Plus представя: REBEL REBEL

REBEL REBEL Vol. 2 на 10 и 11 септември в София
Винаги свободни дружно горим!

На 10 и 11 септември 10 от най-хубавите настоящи различни български банди, обединени от и устрема към независимост и протест, се събират на една сцена за REBEL REBELVol. 2 в Aрена София (Столичен Колодрум Сердика).Билетите за събитието към този момент се продават в мрежата на.

Групите, които възпламеняват пламъка на REBEL REBEL тази година са приятелите и свободните музиканти от: ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Saint Electrics и Soundprophet. Вторoто издание на REBEL REBEL идва с силата на и деликатната храброст да бъдеш бунтовник, само че – грациозен, без поза и гръмогласност. Десет български групи, които горят дружно с чистия дух на музиката, ще се качат на една сцена за две софийски вечери в София, с цел да честват другарството, необятния мироглед, смисъла да правиш това, което ти харесва без упования, постоянно свободен.

Как мина първото издание на различното събитие на 2021 REBEL REBEL припомняме

Ето и артистите за REBEL REBEL Vol. 2:. Събитието във Фейсбук е.

REBEL REBELе на 10 и 11 септември (събота и неделя) в Арена София (Столичен Колодрум Сердика), а билетите, на цена 20лв. за един и 30лв. за двата дни, към този момент се продават в мрежата на. Хлапета до 13 години влизат без вход, само че с декларация.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР