Реалният бизнес, които произвежда продукция, в момента е мачкан и

...
Реалният бизнес, които произвежда продукция, в момента е мачкан и
Коментари Харесай

Бизнесът отсече - минава във военен режим

Реалният бизнес, които създава продукция, сега е мачкан и унижаван с едно неглижиране, което с нищо не е справедливо. Това съобщи в изявление пред Dir.bg и 3E-news.net Красимир Дачев, заместник-председател на Българската търговско-промишлена палата.

Това значи едно индустриално и финансово късогледство. Бизнесът не може да издържи повече по този начин и поради това се готви за " военно състояние " - стяга се митинги, сподели Дачев.

Той разяснява декапитализацията на предприятията поради високите цени на електрическата енергия в последните девет месеца, както и внезапното повишаване на природния газ, което ще докара до още финансови проблеми и загуби за бизнеса. За всички тези проблеми през днешния ден ще приказват работодатели и държавното управление на специфична среща при премиера Кирил Петков.

Въпреки че Красимир Дочев ще взе участие в срещата, той не разпорежда очаквания за позитивна развръзка.

" Ние, работодателите, приготвяме доста масиран митинг. Когато свършат думите, като свършат причините, които ги казваш и пишеш, обясняваш и щом не се схващат, то прекосяваме на различен режим. На боен режим - в нашата обстановка е по този начин ", разгласи Дачев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР