Реал Сосиедад изпусна да направи огромна крачка към класирането си

...
Реал Сосиедад изпусна да направи огромна крачка към класирането си
Коментари Харесай

Майорка и Реал Сосиедад оставиха развръзката за втория полуфинал в Купата на Краля

Реал Сосиедад изпусна да направи голяма крачка към класирането си за финала на Купата на Краля, само че в последна сметка приключи 0:0 при гостуването на Майорка в първия полуфинален дуел сред двата тима.

Пред Абдон Пратс се откри доста добра опция в 28-ата минута, само че стреля на сантиметри настрана от левия непряк дирек.

В 38-ата минута Умар Садик планува центрирането на Андер Беренетчеа, само че мощният му удар с глава изпрати топката високо над напречната греда в навън.

Абдон Пратс стреля от воле от границата на наказателното поле на Реал Сосиедад в 52-ата минута, само че топката прелетя тъкмо около левия непряк дирек на вратата на Алекс Ремиро.

Умар Садик пропусна чиста опция в 58-ата минута. Той единствено трябваше да чукне топката в опразнената мрежа, само че пропусна.

Такефуса Кубо отигра с подаване към Умар Садик в 71-ата минута, само че той не съумя да насочи подобаващ удар от наказателното поле и топката мина високо над напречната греда в навън.

Две минути по-късно Андер Беренетчеа се промъкна сред няколко бранители в наказателното поле на Майорка, след което стреля, само че Доминик Грайф се намеси и мазета в корнер.

Реваншът сред Реал Сосиедад и Майорка е на 27 февруари, когато двата тима ще дефинират единия финалист за Купата на Краля.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР