Реал Мадрид ще подпише с шестото си ново попълнение това

...
Реал Мадрид ще подпише с шестото си ново попълнение това
Коментари Харесай

Реал Мадрид купува шести нов, ще има своя Меси

Реал Мадрид ще подпише с шестото си ново попълнение това лято и той ще е Меси... Е, не става въпрос за легендата на Барселона Лео Меси, а за Такефуса Кубо, прочут като Японския Меси или просто Меси, оповестява организация "Киодо ".

Според изданието, управлението на испанския гранд се е срещнало с представителите на 18-годишния атакуващ полузащитник и двете страни са постигнали съглашение за персоналните му условия. Мадридчани ще платят единствено 2 млн. евро на настоящия му клуб ФК Токио, с цел да го ангажират.

Кубо е считан за най-голямата вяра на японския футбол и до неотдавна не можеше да премине в клуб от чужбина, тъй като не беше навършил пълноправие. Той го стори този месец и незабавно по-късно се уреди и прекосяването му на "Сантиаго Бернабеу ".

Той ще е шестото ново попълнение на 13-кратните европейски клубни първенци, които към този момент пръснаха близо 320 млн. евро за нови играчи. Японския Меси обаче ще е най-евтиният от тях, като се чака формалното удостоверение на договорката при започване на идната седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР